sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kesäpäivä Helsingissä

Vietettiin eilen kaverin kanssa kesäpäivää Helsingissä. Tarkoitus oli pyörähtää muutamassa lankakaupassa, mutta lähdettiin sen verran myöhään liikkeelle, että päätettiin sitten käydä vain FiinaNeuleessa. Toisena kohteena olisi ollut Menita. Harmi, että useimmat lankakaupat ovat kesälauantaisin sujettuna, mutta toisaalta varmaan asiakkaita on kesäisin vähemmän kuin muina aikoina, joten onhan se ymmärrettävää.

Lankaa ei tällä erää tarttunut mukaan, vaikka kovasti keriä silittelinkin :) Ostin sen sijaan Rowanin syksy-neuleita sisältäväm kirjan. Siitä löytyi ihan mahtavia malleja ja mikä parasta kirja on visualisesti hienoilla kuvilla täytetty. Tykkään :) Kirjassa on lähinnä heritage-malleja ja maisemat ovat ihania kuvissa. Tulee hirveä himo jo tehdä syksyneuleita, vaikka nyt ulkona on sen verran kuuma, että ei jaksa puikkoja kädessä pitää. Pyörittelen tässä nyt mielessä ajatusta ensimmäisestä kirjoneuletakista Rowanin -langoilla.

Kaveri jo ehti merkkailemaan omat suosikit kirjaan, joista haluaa kopiot :)

Fiina-neuleen jälkeen suunnistettiin istuskelemaan viltin päälle Ruttopuistoon. Nautittiin auringosta ja vähän neulottiin tai minä virkkasin mummonneliöitä.





Ruttopuistossa oli myös jonkinlaisia kangasgraffiteja puissa. Lisäksi puihin oli laitettu nauhoja ja kaikenlaisia muitakin esineitä.



 Istuskelun jälkeen päädyttiin Stocmannin herkkuun ruokaostoksille ja kaverin kotiin grillailemaan :) Hyvä päätös mahtavalle päivälle :)

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Uusi alku

Otetaanpa uudelleen. Aloitin Helmiä Puikoilla -blogin pitämisen helmikuussa 2007. Palvelina oli käytössä vuodatus.net. Noh, vuodatus kaatui kesäkuun alussa ja nyt kuvat vuoden 2009 elokuun jälkeen ovat sieltä kadonneet. Että kiva. Meni hermo ja päätin siirtyä bloggerin puolelle. Katsotaan miten yhteiselo lähtee täällä käyntiin. Vanha blogi, lähes kuvattomana, löytyy edelleen osoitteesta helmia.vuodatus.net. Muokkailen blogini ulkonäköä vielä lähiviikkoina, kunhan lomaltani ehdin, mutta lähdetään nyt tällä pohjalla liikkeelle.